Referenser - Privata hushåll

"I över sju år har jag använt offeranoder i mitt hus för galvanisk vattenbehandling."

I början av 2009 var vi tvungna att byta ut det befintliga vattenreningssystemet eftersom dess effekt hade minskat kraftigt. Vi bestämde oss för att välja den nya AQUABION® systemet av Aquabion GmbH. Detta var ett beslut som vi inte har ångrat en sekund. Sedan vi byte har vi inte upplever brunt vatten längre. Tvärtom: vattnet är riktigt klart igen. – James P., Peterborough

Referenser - Bostadskomplex

"I en av våra större fastighetskomplex, som består av 13 byggnader med 130 lägenheter, har vi haft AQUABION® vattenreningssystem installerat i mer än 10 år."

Detta skydd mot korrosion och kalk i de kalla och varmvattensystem blev nödvändigt, eftersom vi upplever mer och mer brustna rör, minskad vattentryck och problem med brunt vatten.

Efter installationen av AQUABION® öppnades våra rör flera gånger under en viss tidsperiod vid specifika testpunkter. Resultaten imponerade oss mycket – det syntes tydligt att vi hade stoppat de problem vi haft med korrosion och hade återigen fått kontroll över vår dricksvattenkvalitet. – Thomas L., London.

Referenser - Kommersiellt

"Tidigare hade våra kunder ofta problem med missfärgningen av deras dricksvatten."

Efter att ha testat vattenkvaliteten såväl som materialen som använts för rörsystemet tillsammans med Aquabion GmbH kunde vi lösa problem med missfärgning av vatten med AQUABION®-system, inom en mycket kort tidsram till våra kunders tillfredsställelse. – John D., specialist för uppvärmning, VVS och vattenrening, Windsor

Referenser industrell

"Vi har arbetat tillsammans med Aquabion GmbH i över 10 år."

Vi har redan installerat flera AQUABION® vattenreningssystem på flera av våra industrikunder. De offeranoderna verkar ha fungerat mycket bra, eftersom våra kunder är mycket nöjda med resultatet. – Bilfinger fastighetsförvaltning

Exempel på applikationer

"Under de senaste åren har vi genomfört många projekt som har en sak gemensamt"

De är baserade på innovativa idéer och produkter – och därmed göra det möjligt för de särskilt effektiva och miljövänliga vattenbehandlingslösningar.

Vi har nu sålt över 50 000 AQUABION®-system över hela världen, vilket dokumenterar vår höga standard av förstklassig teknik och teknisk kompetens – Tillverkad i Tyskland.

Du kan få ett första intryck från vårt galleri: