Privata hushåll

Tillämpning

Kalk och korrosion är fienden nummer 1 för rör i varje lägenhet och varje hus. Enligt experter är det till och med anledningen till nästan hälften av alla skador i privata hushåll runt om i världen.

Ett annat faktum är att kalk och korrosion i de flesta fall märks för sent och renovering av skador blir riktigt dyr, t.ex. om din lägenhet eller lägenhet är översvämmad efter att ett rör brast.

AQUABION® – din underhållsfria vattenreningslösning!

Kommersiell

Tillämpning

Vara sig det är i bostadshus, skolor, sjukhus eller andra offentliga byggnader: kalk och korrosion är höga kostnadsfaktorer eftersom vattenfärgningar och kalkfläckar är irriterande för kunder, besökare och patienter. Täta rör och förkalkade apparater, tvättmaskiner och diskmaskiner resulterar i höga kostnader – och förr eller senare i dyra reparationsarbeten.

AQUABION® – din underhållsfria vattenreningslösning!

Hotel

Tillämpning

Komfort, vila och avkoppling – det är vad gästerna förväntar sig av sitt hotellboende. Vad skulle hända om brunaktigt vatten kommer ut ur kranarna, eller om bara en vattenstråle kom ut ur badrumsrören på grund av problem med kalk och korrosion?

AQUABION® – din underhållsfria vattenreningslösning!

Industrial

Tillämpning

Kalk, korrosion och mikrobiologiska avlagringar är en stor utmaning för industrikunder. Det viktiga i denna sektor är bland annat den intelligenta behandlingen av dricksvatten och servicevatten – det är avgörande för fabrikernas energi och miljöeffektivitet men också för deras livslängd och underhållsfrekvens. AQUABION® skyddar tekniska applikationer utan några kemikalier som:

  • Rör – och plattvärmeväxlare
  • Kylvattenledningar
  • Kylsystem för rullning och strängsprutning
  • Avdunstande kylsystem
  • Vakuum- och centrifugalpumpar
  • Varmvattenpannor

Kompressor- och reaktorkylsystem och mycket mer med AQUABION®-enheter på upp till 20 ″ och mer

AQUABION® – din underhållsfria vattenreningslösning!